DET TILBYDER VI

Hvad kan Askov Ridecenter tilbyde dig?

 

Vil du gerne lære at ride? eller måske skal den gamle hobby genoptages?

Askov Ridecenter rummer alt, lige fra nybegyndere til øvede ryttere og ryttere med handicap eller særlige behov.

Vi har mere end 25 års erfaring med heste og mennesker, samt succesfulde metoder til, hvordan man skaber gode resultater, og når de mål, som den enkelte rytter har sat sig selv.

 

Askov Ridecenter ved Tappernøje tilbyder bl.a. Rideskole/Holdridning, Dressurundervisning, Springundervisning, Handicapundervisning, undervisning til personer med særlige behov (eksempelvis ADHD, autisme, angst), Opstaldning, Dækkenvask, Ridelejr, Aktive feriedage, og meget mere. Du kan læse nærmere om alle disse tilbud nedenfor.

Rideskole Askov Ridecenter

Rideskole - Holdridning

Askov Ridecenter tilbyder rideskole holdundervisning på både begynderhold, let øvede hold og øvede hold - for både børn og voksne.

Vores undervisning fokuserer meget på, at man sider korrekt på hesten og dermed følger dens bevægelser bedst muligt - både hest og rytter skal have det rart. Derfor laver vi meget balance-orienteret træning kombineret med almindelig grund ridning.

Det Unikke Tilbud Askov Ridecenter

Det Unikke Tilbud

Det Unikke Tilbud på Askov Ridecenter er heste-assisteret læring og undervisning for børn med muskulære-, motoriske-, og sociale udfordringer. Børnene stimuleres kontinuerligt på alle tre områder, hvilket gavner børnenes trivsel og indlæringsmuligheder.

Handicapridning Askov Ridecenter

Handicapridning

 

Askov Ridecenter har mange års gode erfaringer med ridning for handicappede. Den udvikling og stimulans rytteren får gennem interaktionen med hesten og ridningen i sig selv er med til at udvikle og stimulere rytteren på mange forskellige områder.

Særlige behov Askov Ridecenter

Særlige behov

 

Askov Ridecenter udbyder specielt tilrettelagt forløb for børn og voksne med specielle behov. Diagnoser som ADHD, angst og autisme hæmmer folk i deres daglige virke, men ridning og samværet med hesten kan stimulerer en masse sanser, samt opbygge sociale og muskulære egenskaber, der i stor grad gavner rytteren.

Opstaldning Askov Ridecenter

Opstaldning

 

Askov Ridecenter tilbyder forskellige former for opstaldning; fuldpasning og selvpasning.

Vaskeri Askov Ridecenter

Vaskeri

Askov Ridecenter tilbyder vask af dækner, underlag, dyner, tæpper og lign. i egne industrivaskemaskiner.

Ridelejr Askov Ridecenter

Ridelejr


Hvert år i skolernes sommerferie afholder Askov Ridecenter ridelejre.

Der er forskellige ridelejre, alt efter niveau og alder m.m., men fældes for dem alle er, at det går ud på, at alle skal have en sjov og lærerig oplevelse i deres sommerferie.

Aktive Feriedage Askov Ridecenter

Aktive Feriedage

 

Kultur- og fritidsforeninger og -institutioner i Næstved Kommune arrangerer hvert år i skolernes sommerferie en masse forskellige aktiviteter. Dette initiativ kaldes for "Aktive Feriedage".

 

Aktive Feriedage tilbydes børn og unge, der går i 0-9 klasse og som er bosiddende i Næstved Kommune. Askov Ridecenter står for rideskoletilbuddet.