SAMARBEJDE

 

VI SØGER ALTID...

 

... Samarbejde, der beriger vores virke med børnene.

Det kan være økonomiske samarbejdspartnere, men lige så vel andre vidensbegærlige og -havende inden for vores område.

Det Unikke Tilbud er en ung organisation, og søger altid inspiration og ny viden for at fortsætte den gode udvikling, og blive endnu bedre.

Har du et godt input, skal du/i endeligt ikke tøve med at kontakte os.

 

Læs mere om vores samarbejdspartnere under deres egne sider.

Vores samarbejdspartnere har hver deres side, så du nemt kan få overblik over, hvem vi har samarbejder med - og hvad de forskellige samarbejder indebærer. 

Vil du være vores fremtidig samarbejdspartner - ring til os og lad os få en uforpligtende snak. Kunne du tænke dig at se, hvordan vi arbejder, er du til en hver tid velkommen - bare du melder din planlagte ankomst til os.

Fladså Rideklub

Fladså Rideklub - Sydsjælland (FRK-S) er en frivilig forening, der siden 1993 har været tilknyttet Askov Ridecenter.

Klubben har gennem årene udviklet sig fra at være en lille lokal forening til i dag at være en stor forening med mere end 400 medlemmer og en lang række af flotte resultater og aktiviteter.

Askov Hygge Hyppere

Askov Hygge Hyppere (HYP) er en støtteforening til FRK-S, der består af hyper aktive ryttere og ikke-ryttere over 25 år.

Klubbens formål er at højne respekten for ridesport på hyggeplan, samt at fungere som støtteforening for juniorer og stævneaktive seniorer i Fladså Rideklub – Sydsjælland.

Korskildeskolen

Læring og udvikling hos de enkelte børn er skolens primære fokusområde, og respekt er et bærende element. Samarbejdet mellem forældre, Det Unikke Tilbud og eventuelle andre aktører er meget tæt.

Tappernøje Dagskole

Er en privat, socialpædagogisk skole- og behandlingstilbud til normalt begavede udsatte børn og unge, der har brug for et alternativ til folkeskolen.

Tappernøje dagskole tror på, at man skal være for at kunne lære.

Derfor arbejder de med elevernes sociale kompetencer og personlige udvikling for ad den vej at skabe grobund for en positiv faglig udvikling.


Krudtuglerne

Ligger i Lov og er en privat naturbørnehave.

Institutionen arbejder metodisk med social læring som et bærende element for trivsel og udvikling.

Krudtuglerne arbejder eksempelvis med "fri for mobberi", som er udviklet af Red Barnet.

Reach for Change

Reach for Change er en non-profit organisation, der arbejder for at bedre børn og unges liv i hele verden.

Det gør de gennem investeringer i socialøkonomiske projekter, som de vurderer er økonomisk bæredygtige, hvis de får hjælp, og som kan gøre en mærkbar forskel for børn og/eller unge.

Sponsorer

 

Askov Ridecenter har gennem årdene haft mange gavnlige samarbejder med forskellige sponsorer. Tusinde tak for al jeres støtte.

Fonde og legater

Askov Ridecenter har modtaget midler og støtte fra flere forskellige legater og fonde i vores jagt på at udbrede ridesporten og bedre bredden. Dette er vi meget taknemmelige for.
Dette indebærer bl.a. LAG fonden, Plantageejer Empil Petersens Fond, Salbækvin fonden, Snesere sogns spare- og lånekasse fond - 2001, Møns Bank - Jubilæumsfond, Næstved Storcenters sponsorpulje.