Priser, åbningstider og kalender

Åbningstiderne skal respekteres af alle. De er der for at sikre hestene på Askov Ridecenter deres ro og nattesøvn. Hvis man har brug for at komme tidligere eller lukke senere på grund af f.eks. stævne skal dette oplyses til Harriet Nielsen

 

Er man den sidste skal alt lys altid slukkes i ridehus og døren skal være lukket. Der skal være slukket lys i staldene og sadelrum.

Vores priser

 

Askov Ridecenter tilbyder rideskole holdundervisning på både begynderhold, let øvede hold og øvede hold - både for børn og voksne.

Vores undervisning fokuserer meget på, at man sider korrekt på hesten og dermed følger dens bevægelser bedst muligt - både hest og rytter skal have det rart. Derfor laver vi meget balance-orienteret træning kombineret med almindelig grund ridning.

Åbningstider og lukkedage

Det Unikke Tilbud på Askov Ridecenter er heste-assisteret læring og undervisning for børn med muskulære-, motoriske-, og sociale udfordringer. Børnene stimuleres kontinuerligt på alle tre områder, hvilket gavner børnenes trivsel og indlæringsmuligheder.

Kalender

 

Her kan du få et overblik over arrangementer, stævner og meget mere på Askov Ridecenter.

Ridehustider

 

Askov Ridecenter har mange års gode erfaringer med ridning for handicappede. Den udvikling og stimulans rytteren får gennem interaktionen med hesten og ridningen i sig selv er med til at udvikle og stimulere rytteren på mange forskellige områder.